Xəbərlər və Tədbirlər

14.01.2023

????????????????İngilis dilini xarici müəllimdən, dil daşıyıcısı olan Kanadalı müəllimdən öyrənmək zamanıdır. İngilis dilini dünyanın ən qabaqcıl Universitetlərində ali təhsil almış native speaker müəllimdən öyrənməklə tələffüzdə və yazıda qüsursuz olacaqsınız.

????‍????Amir müəllim Bristol Universiteti (İngiltərə) və Monreal Universitetində (Kanada) ali təhsil almaqla yanaşı Harvard Hüquq Məktəbində Müəlliflik Hüququ üzrə də əlavə təhsil alıb.

Mr. Amir 2006-cı ildə Londonda əmək fəaliyyətinə başlayıb, 2007-ci ildə Britaniya Beynəlxalq Hüquq İnstitutunda tədqiqatçı işləyib. 2008-ci ildən isə New Orleans və Torontoda tədqiqatçı olaraq əmək fəaliyyətini davam etdirib. O, 2012-ci ildən etibarən isə Monreal və Torontoda hüquqşünas olaraq çalışıb.

????????Kurs iştirakçıları üçün dərsdən əlavə həftə sonları Conversation Club da təşkil edilir.